Miss Yaya's Cupcakes

The Most Fabulous Cupcakes You've Ever Tasted!

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, babyshower, geboorte of jubileum bijvoorbeeld? In Amerika zijn de cupcakes al jaren een trend en nu ook in Nederland. Niet zo verwonderlijk, want cupcakes zijn origineel, creatief, veelzijdig en heerlijk. Miss Yaya's Cupcakes kunnen besteld worden naar jou keuze.

www.missyayascupcakes.nl

zondag 17 juli 2011

Everybody Loves Chocolate ♥

Heerlijke chocolade Cupcakes met een heerlijke chocolade swirl topping. De topping is lichtbruin gemaakt en mooi afgewerkt met een mooie parelmoerglans over de topping heen. Yummy 










Yaya´s Sweet Cupcakes

Firework Cupcakes

Cupcakes in verschillende kleuren. Groen, paars, bruin, geel en blauwe Cupcakes. Sommige met een swirl topping en sommige met een roosvormige topping. Deze klant wou dat wij creatief waren en gaf ons als opdracht om gekleurde Cupcakes te maken. Ze kwamen in de smaken chocolade Cupcakes met chocolade topping en de rest van de Cupcakes in vanille Cupcakes met kersen en vanille topping. Ze waren mooi op een plaat gezet with some firework!


Yaya's Sweet Cupcakes

Girly Birthday Cupcakes

Super schattige roze en paarse roosvormige vanille Cupcakes. Deze zijn speciaal gemaakt voor een de verjaardag van een kleine diva. De roze Cupcake topping heeft een heerlijke aardbeiensmaak en de paarse Cupcake topping heeft een heerlijke kersensmaak. Op deze Cupcakes zit een schattige foto van de jarige kleine diva. De foto's zijn gedrukt op eetbare icingsheets. Super cute & girly.




Yaya's Sweet Cupcakes